Pérez Carlos visszatér Veszprémbe

A korábbi magyar válogatott világklasszis kézilabdás utánpótlásedző lesz.

MTI
2017. 06. 19. 17:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bors című napilap hétfői számában a kubai származású balátlövő elmondta, hogy katari klubja, az al-Szamal SC vezetősége marasztalta, és játékosedzőként számított volna rá a következő idényben.

„Sokkal megtisztelőbb, ha magyar fiatalokat, tizenéveseket edzhetek korábbi klubomban” – nyilatkozta visszatéréséről a 45 éves Pérez, aki 2013 óta szerepelt az arab országban. A Veszprém színeiben 16 idényben összesen 343 tétmérkőzésen lépett pályára és 1475 gólt szerzett, magyar válogatottként pedig a 2004-es athéni és a 2012-es londoni olimpián is negyedik helyezett volt.

Pérez a Telekom Veszprém felnőtt csapatáról elmondta, hogy az új vezetőedző, a svéd Ljubomir Vranjes mestere a gyors futáson alapuló játékszisztémának. Ezzel, és az idén nyáron érkező játékosokkal jövőre megnyerhetik a Bajnokok Ligáját – tette hozzá.

A klub korábbi játékosai közül Gulyás Péter és Iváncsik Gergő – akik az elmúlt szezon után vonultak vissza – szintén a veszprémi utánpótlásban tevékenykednek a jövőben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.