Storck: Hajra Ungarn!!!

Nem magyarázkodik, és nem akar hazamenni a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Kuslits Szonja
2017. 06. 11. 15:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csapat történetének eddigi legkínosabb, siralmas andorrai veresége után a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck mindössze annyit írt a Facebookon: Hajra Ungarn!!!

Egy kommentelő haza akarta küldeni Storckot, aki csak annyit reagált: nem.

Nemzeti Sportnak adott interjújában Storck egyébként próbált magyarázkodni, mint mondta, kockáztatott azzal, hogy olyan sok fiatalt hívott a keretbe, mivel be kell építeni a fiatal játékosokat, és ez a meccs alkalmasnak tűnt a rutinszerzésére.

„Sajnos túl agresszív volt a légkör, de tudom, a drukkerek mekkora összeget költöttek az utazásra, arra, hogy itt legyenek mellettünk, ezért aztán teljes mértékben érthető az elkeseredettségük” –  mondta Bernd Storck. A szövetségi kapitány az interjúban felvállalja a felelősséget az Andorra elleni vereségért.

„Már az első tíz percben érezni lehetett, hogy valami nincs rendben. Próbáltunk változtatni, cserélni, meccs közben módosítani, és bár voltak lehetőségeink, ígéretes helyzetet nem tudtunk kialakítani az andorrai kapu előtt” –  mondta Storck.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.