Ünnep Veszprémben: Nagy László dicsért, Iváncsik és Gulyás elköszönt

„Sosem fogom elfelejteni azt a napot, amikor fiatalként ideérkeztem, ahogyan ezt a napot sem fogom.”

Arday Attila
2017. 06. 06. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt évek szokása szerint a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjét kézilabdaünnep követte Veszprémben, ahol ilyenkor – bármilyen eredménnyel is tér haza – a csapat találkozik a szurkolókkal, értékeli az évet és a BL végét.

A Telekom Veszprém ezúttal bronzot nyert Kölnben, hatezer magyar drukker jelenlétében. Itthon, a csapat arénája előtt több százan várakoztak.

A Veol.hu összeállítsa szerint Nagy László csapatkapitány kijelentette: a bakonyi tábor a város és az ország büszkesége.

Az együttes egyszer nagyon szeretné nekik hazahozni a trófeát. „Nálatok jobban senki nem érdemli meg! Nincs más hátra, tovább dolgozunk, nekifeszülünk a következő évadnak.”

Iváncsik Gergő tizenhét, Gulyás Péter tizenhat év után köszönt el a csapattól és a közönségtől, a jövőben az utánpótlással foglakozik: 

„Ha egyszer a kislányom megkérdezi: »apa, te sztár voltál«, azt fogom felelni: nem, de sztárok közt játszhattam.

Gyorsan eltelt ez a tizenhat esztendő, a legszebb éveim voltak. Mindent megtettem a csapatért, ti pedig mindig itt voltatok, mindig biztattatok” – mondta Gulyás Péter saját nevelésű jobbszélső.

A győri származású balszélső, Iváncsik Gergő így beszélt: „Csodálatos tizenhét évet töltöttem el itt. Sosem fogom elfelejteni azt a napot, amikor fiatalként ideérkeztem, ahogyan ezt a napot sem fogom. Köszönöm nektek, a klubnak, a társaknak. Fantasztikus utazás volt!”

Az egyesület mellettük elbúcsúztatta a távozó Xavier Sabaté edzőt, valamint spanyol Chema Rodríguezt és a horvát Marko Kopljart.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.