Veszprémi kéziügy: Mészáros megüzente, nem ül egy helyre Simicska Lajossal

Mészáros addig nem megy a Veszprém Arénába, amíg Simicska ott van, ezért nem hosszabbítják meg a Közgép bérletét.

Radványi Benedek
2017. 06. 22. 14:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24.hu információja szerint ugyan Simicska Lajost még nem tiltották ki a kézilabdacsarnokból, de nagyon úgy néz ki, hogy kellemetlenné vált a jelenléte. Cége hiába kérte többször, hogy hosszabbítsák meg páholybérletét a Veszprém Arénában, a Veszprém Handball Team Zrt. válaszra sem méltatta a Közgépet. Az építőipari vállalkozás több millió forint értékű, két évre szóló bérlete június végén jár le.

Ennél is meredekebb, hogy ennek indokaként azt írják, Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos polgármester megüzente, hogy nem megy el a csapat meccseire, ha Simicska továbbra is ott lesz a nézőtéren.

Kedden mi is megírtuk, hogy egy ideje feltűntek Veszprémben Mészáros Lőrinc cégei, amelyeknek leginkább a jelenlegi elnökkel, Kálomista Gáborral kell megküzdeniük a csapatért. Azzal a Kálomistával, aki szintén jó kapcsolatban van lapunk tulajdonosával, Simicska Lajossal.

A 24.hu szerint a csapatnál attól tartanak, hogy az oligarchák közötti ellentétek miatt akár a szponzorációval is problémák lehetnek, ha nem tesznek eleget az elvárásoknak, vagyis Simicska kiebrudalásának.

Kerestük a veszprémi kézilabdacsapatot, arról érdeklődtünk, hogy mi alapján döntenek a páholybérletekről, de egyelőre nem kaptunk választ.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.