Visszavonul a válogatott és a Veszprém játékosa

Iváncsik Gergő 35 évesen int búcsút szeretett sportágának. Hosszú levélben köszön el.

MN
2017. 06. 14. 11:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telekom Veszprém és a magyar válogatott kézilabdázója, Iváncsik Gergő visszavonult – írja a klub hivatalos honlapja. Játékos 16-szor nyert magyar bajnokságot, 14-szer Magyar Kupát, de kétszeres SEHA-liga-győztesnek is mondhatja magát.

Mint levelében írja, ez egy hosszú és borzasztóan nehéz döntés volt. Mérlegelnie kellett, hogy kézilabdázzon, vagy már most elkezdjen fókuszálni élete következő szakaszára.

„Hála Istennek, voltak lehetőségek előttem, amelyekből az egyik az volt, hogy itt maradjak a klub utánpótlásánál. Úgy döntöttem, hogy élek vele, és ezentúl azon leszek, hogy a lehető legtöbbet átadjak a gyereknek a tudásomból és a sport iránti szeretetemből egyaránt. Így aztán – többek közt Gulyás Péterrel karöltve – szeretnék minél többet segíteni a Klub utánpótlás-nevelésében.”

A teljes levelet ide kattintva olvashatja el.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.