A nyolcaddöntőben búcsúzott Babosék párosa

Több mint két órát tartott a Szvetlana Kuznyecova és Kristina Mladenovic ellen folytatott meccs.

MTI
2017. 07. 10. 18:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Babos Tímea és Andrea Hlavácková kettőse kikapott a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyének hétfői nyolcaddöntőjében. Az orosz Szvetlana Kuznyecova és a francia Kristina Mladenovic párosa elleni találkozó 123 percig tartott.

Az első játszmában Babosék 1:1-et követően kétszer bukták el saját adogatójátékukat, így 1:5 után részükről az első brék csak a szépségtapaszt jelentette. Az ellenfél 32 perc alatt szettelőnyhöz jutott.

A második játszmában 6:6-ig mindkét fél hozta szervajátékát. Baboséknak a hajrában két gémben összesen három bréklabdájuk volt ahhoz, hogy kiegyenlítsék szetthátrányukat, de a döntés végül a rövidítésre maradt, amelyben viszont jobbnak bizonyultak.

A második játszmával ellentétben a harmadik a brékekről szólt. Babosék háromszor bukták el a saját szervajátékukat, ellenfelük viszont csak kétszer, ez pedig döntőnek bizonyult.

Eredmény (a torna honlapjáról): Szvetlana Kuznyecova, Kristina Mladenovic (orosz, francia)–Babos Tímea, Andrea Hlavácková (magyar, cseh, 4.) 6:3, 6:7 (3-7), 6:3

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.