A start előtt 783 millióval drágult a vizes vb

Találtak még egy nettó 800 milliós szerződést.

MN
2017. 07. 19. 15:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy okostelefonok és laptopok beszerzésére is irányul tender. A közbeszerzési dokumentumok között az Mfor.hu végül rátalált arra a július 7-én aláírt szerződésre, amelynek értelmében ezt az Antenna Hungária Zrt. (AH Zrt.) nyerte el nettó 782,9 millió forintért.

Az eljáráson egyébként az Antenna Hungárián kívül még két cég nyújtott be ajánlatokat: a T-Systems Magyarország Zrt. 859,7 millióért, az Atos Magyarország Kft. pedig 892,5 millióért végezte volna el a szükséges feladatokat. Végül alacsonyabb árajánlatának köszönhetően az Antenna Hungária lett a befutó. Az eljárás összefoglaló tájékoztatása szerint egyébként ez volt az egyetlen olyan ajánlat, amely a fedezeten belül volt.

Az Mfor.hu hozzáteszi, hogy a nettó 800 millió forintért az AH Zrt. az eszközök mellett

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.