Erik van der Meer: Csoda lenne a Honvéd BL-továbbjutása

A Budapest Honvéd vezetőedzője megcserélte a hazai és a vendégkispadot a Bozsik Stadionban.

Radványi Benedek
2017. 07. 04. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ha megnézzük az ellenfelünk erejét, európai tapasztalatát, azt, hogy rendszeres résztvevők az elmúlt években a nemzetközi porodon, sőt a csoportkörben is jártak már, azt, hogy hozzászoktak a szerda-szombat ritmushoz, az utazásokhoz, mi pedig nem, akkor az, hogy kiejtenénk ezt a csapatot, igenis felérne egy csodával” – mondta Erik van der Meer, a Honvéd új vezetőedzője az izraeli Hapoel Beer-Sheva elleni július 12-i és 19-i Bajnokok Ligája-párharc kapcsán.

A Csakfoci.hu-nak adott interjújában a június közepén bemutatott holland szakvezető elmondta, pásztázzák a piacot, de szeretnék egyben tartani a bajnoki címet szerző csapatot. Állítása szerint az egyik kulcsembert, Davide Lanzafamét nem kellett győzködni, nem is volt kérdés, hogy marad. „Mindenki tudja a Honvédnál, milyen fontos játékosa ő a csapatnak, hogy milyen fontos az, hogy itt marad. Szerintem nagyon jól érzi magát Kispesten, így fel sem merült igazán, hogy távozzon.”

Érdekesség, hogy egyik első intézkedéseként megcseréltette a hazai és a vendégkispadot a Bozsik Stadionban, hogy a partjelző ne előtte takarja majd a kilátást. „Szeretek a kispad előtt állni vagy mozogni a meccseken, abban pedig zavaró lett volna a partjelző személye. Így viszont nem találkozunk majd, legyen az a vendégedző problémája ”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.