Vettel még mindig nem döntött, marad-e a Ferrarinál

A négyszeres világbajnok német pilóta időt kért, a nyári szünetben még átgondolja.

MN
2017. 07. 10. 9:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak Sebastian Vettelen múlik, hogy meghosszabbítja-e a szerződését a Ferrari Forma–1-es csapatánál – idézte az MTI Sergio Marchionnét, az olasz autógyártó vállalat elnökét.

„Világossá tettem számára, hogy ha maradni akar, akkor hosszabbítunk vele” – nyilatkozott Marchionne a vasárnapi ausztriai futam helyszínén, Spielbergben.

A négyszeres világbajnok német pilóta szerződése a mostani idény végén lejár. Eddig késleltette a tárgyalásokat, elmondása szerint egyrészt azért, hogy a versenyzésre összpontosítson. Másrészt – mint jelezte – a nyári szünetben sok ideje lesz azzal foglalkozni, hogy mennyi pénzért és hány évre írjon alá ismét.

Vettel második lett az Osztrák Nagydíjon, a vb-pontversenyben pedig húsz ponttal vezet a Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.