A Ferencváros és a Videoton is hátrányból nyert

A fogadóirodáknál a Videoton pályázik a bajnoki elsőségre a legnagyobb eséllyel.

MN
2017. 09. 10. 20:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A heti nyerőszám a 27. Na nem a lottón, hanem a magyar labdarúgó-bajnokság első osztályában. Ennyi gól született ugyanis a nyolcadik felvonásban. A forduló több izgalmas mérkőzést is hozott.

A tavalyi bajnokság bronzérmese, a Vasas hiába vezetett kétszer is, a 72. percben történt kiállítás után a Ferencváros érvényesítette emberfölényét, s 1-2-ről négy gólt szerezve – még azonos létszámnál egyenlítve – a maga javára fordította a találkozót, 5-2-re nyerve. A zöld-fehér együttes vezetőedzője, Thomas Doll a lefújás után elégedetten nyilatkozott. „Megtaláltuk azt az utat, amelyet kerestünk, s bár még vannak olyanok, akiktől több kell, alapvetően megmutattuk, mire képes ez a csapat” – mondta a Nemzeti Sport szerint a sajtótájékoztatón.

A fogadóirodáknál a Videoton pályázik a bajnoki elsőségre a legnagyobb eséllyel, de szintén megküzdött a maga három pontjáért. Sopronban a félidőre még egygólos hátránnyal vonult be, aztán Lazovic, Pátkai és Scepovic találataival 3-1-re nyert az albérletben játszó Haladás ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.