Kazahsztánnal kezdünk a budapesti hoki-vb-n

Kialakult a jövő áprilisi világbajnokság menetrendje.

Gabay Balázs
2017. 09. 28. 17:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy értesültünk, hogy a Nemzetközi Jégkorongszövetség marbellai ülésén kialakult a 2018. áprilisi budapesti divízió I/A világbajnokság lebonyolítási rendje. Április 22-én a magyar csapat Kazahsztánnal kezd délután négykor, április 23-án este fél nyolctól az olaszokkal játszunk, akik az elitcsoportból pottyantak ki. Két napra rá, szerdán ugyancsak este fél 8-tól Szlovéniával csapunk össze a Papp László Budapest Sportarénában, zárásként szombaton Nagy-Britanniával mérkőzünk.

A szokásoknak megfelelően az első két helyezett jut fel az elitcsoportba, míg az utolsó kiesik a Divízió I/B-be. A magyar válogatott most szombaton kezdi meg a felkészülést Lengyelország ellen a Papp László Budapest Sportarénában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.