Rossz hír a Nadal–Federer meccsek rajongóinak

Del Potro csaknem háromórás összecsapáson verte a svájcit a US Open negyeddöntőjében. Hiába száguldott saját meccsén a spanyol.

2017. 09. 07. 6:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghiúsult a US Openen az újabb Nadal–Federer csúcsmérkőzés, ugyanis azok után, hogy a világelső spanyol Rafael Nadal tükörsimán, 6:1, 6:2, 6:2 arányban legyalulta az orosz Andrej Rubljovot, a svájci legendának nem sikerült ugyanez a 24. kiemelt argentin Juan Martín del Potro ellen a New York-i viadal negyeddöntőjében. Itt jegyeznénk meg, az ifjú orosz egy hét múlva a Kopaszi-gáton vendégeskedik a magyar Davis-kupa-válogatott ellenfeleként.

A másik ágról két, ismeretlenebb játékos verekedte magát a legjobb négy közé, a 28. kiemelt dél-afrikai Kevin Anderson és a 12.-ként rangsorolt spanyol Pablo Carreno Busta.

Van még magyar versenyben, ő nem más, mint Babos Tímea, aki a cseh Andrea Hlaváckovával az oldalán 5. kiemeltként küzd tovább a négy közé jutásért, szerdán ugyanis az első szettben 2:2-es állásnál mérkőzésük félbeszakadt a 4.-ként jegyzett Sania Mirza – Peng Suaj indiai, kínai duóval. Folytatás magyar idő szerint 18 órakor a Babosnak korábban nem sok sikert hozó 17-es pályán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.