US Open: már csak női párosban áll Babos

Babos Tímea és a brazil Bruno Soares vegyespárosa kedden kiesett a negyeddöntőben a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

MTI
2017. 09. 06. 4:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyedik helyen kiemelt duó döntő rövidítésben maradt alul a CoCo Vandeweghe, Horia Tecau amerikai–román kettőssel szemben.

Babosék nagyon jól kezdtek, azonnal elvették a rivális szervajátékát, előnyüket pedig végig megőrizték, így játszmaelőnybe kerültek. A második szettben viszont csak egyszer nyertek játékot adogatóként, ezáltal az ellenfél hamar egyenlített.

A döntő rövidítésben 5-3-ig a soproni játékos párosa állt jobban, utána viszont a másik duó kerekedett felül, és 10-8-ra nyert.

Babos egyesben a második fordulóban búcsúzott, viszont a női párosok versenyében a cseh Andrea Hlaváckovával ötödik kiemeltként szintén negyeddöntős.

Eredmény, vegyespáros, negyeddöntő:

CoCo Vandeweghe, Horia Tecau (amerikai, román) – Babos Tímea, Bruno Soares (magyar, brazil, 4.) 4:6, 6:1, 10-8

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.