Döntőbe jutottak Babosék Pekingben

A svájci Marina Hingis és a tajvani Csan Jung-jan kettőse vár rájuk a fináléban.

MTI
2017. 10. 07. 10:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyedik helyen kiemelt duó – amely a múlt héten diadalmaskodott a taskenti viadalon – szombaton a másodikként rangsorolt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz páros ellen lépett pályára, és egy perc híján kétórás csatában kerekedett felül.

„Szerintem ez volt az idei szezonunk egyik, ha nem a legjobb mérkőzése” – nyilatkozta a találkozó után hivatalos honlapján a magyar játékos. Hozzátette: úgy érzi, jól játszott az orosz kettős elleni összecsapáson, s bízik abban, hogy jó formája kitart a következő hetekben is.

Babosékra – akik már biztos résztvevői a szingapúri WTA-világbajnokságnak – a svájci Marina Hingis és a tajvani Csan Jung-jan első helyen kiemelt kettőse vár a fináléban.

Babos csak párosban indult a kínai fővárosban.

Eredmény:

nők, 6,4 millió dollár (1,7 milliárd forint) összdíjazás:

páros, elődöntő:

Babos Tímea, Andrea Hlavácková (magyar, cseh, 4.) – Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina (orosz, 2.) 7:5, 6:7 (4-7), 10-8 – döntő rövidítés

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.