Gyermekáldás elé néz Európa-bajnok vízilabdázónk

Gyermeket vár Czigány Dóra, így a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőn sem láthatjuk. Tokióra visszatérne.

MN
2017. 12. 08. 6:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Európai Szuperkupa-meccs után voltunk orvosnál, akkor derült ki, azóta pihentem vagy edzegettem, de természetesen nem olyan intenzitással, mint előtte – nyilatkozta a Waterpolo.hu-nak Európa-bajnokunk, aki nem titkolja, tervezett gyermekáldásról van szó: – A klubom vezetői is tudtak róla, így is egyeztünk meg a szezon előtt.”

A ceglédi születésű UVSE-játékos és párja már a riói olimpia után beszélgettek a családalapításról, ám az idei nyári hazai világbajnokság átírta a forgatókönyvet. Most azonban már nem volt efféle „akadály”, ám Czigány azt is tervezi, hogy a szülés után visszatér, hogy ott lehessen a tokiói olimpián. 

„Azt nem tagadom, rossz a meccseket kívülről nézni, hiszen természetesen vagy a helyszínen, vagy a televízióban követem az eseményeket. Ha így megy tovább, idő előtt megőszülök” – utalt mosolyogva a 25 éves vízilabdázó a külső nehézségekre, a tehetetlenségre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.