Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Hosszú Katinka: Megpróbáltatásokon megy keresztül a kapcsolatunk

A Facebookon reagált a sajtóban megjelent találgatásokra a házaspár.

MN
2017. 12. 29. 15:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebookon reagált és Shane Tusup arra, hogy találgatások sora jelent meg a sajtóban a házasságukkal kapcsolatban, ami – állítólag – válságba jutott. Mint csütörtökön megírtuk, a Blikk, a Bors és a Ripost egymást túlharsogva cikkezett a jelenkor talán „legismertebb” kapcsolatának végéről.

„Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet” – olvasható a bejegyzésükben. Hozzátették: igaz, hogy a kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, és az is igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek. Úgy vélik, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem tudnak mondani, a bulvársajtót pedig ellepik majd a velük kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.

„Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni” – fűzte hozzá Hosszú Katinka és Shane Tusup.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.