Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Nadal nem indul a brisbane-i tenisztornán

„Még mindig nem állok készen a hosszú szezon után, mert későn kezdtem a felkészülést” – indokolta döntését.

MTI
2017. 12. 28. 10:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi-teniszvilágranglistát vezető nem indul a vasárnap kezdődő, 469 ezer dollár (123 millió forint) összdíjazású brisbane-i kemény pályás tornán. „Még mindig nem állok készen a hosszú szezon után, mert későn kezdtem a felkészülést” – indokolta döntését Nadal, aki januárban a negyeddöntőig jutott Brisbane-ben.

Hozzátette, egy hét múlva érkezik Melbourne-be, hogy megkezdje a ráhangolódást a január 15-én rajtoló ausztrál nyílt bajnokságra. A 31 éves, spanyol teniszező legutóbb november közepén, a londoni ATP-világbajnokságon lépett pályára, de az első mérkőzése után térdsérülése miatt visszalépett. Karácsony előtt jelentette be, hogy nem vesz részt az Abu-Dzabiban december 28-án kezdődő bemutatótornán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.