Négy hónapos gyermeke mellett Grand Slamen tér vissza Serena Williams

Az Australian Openen láthatjuk újra először a szülés óta, szűk egy évvel azután, hogy várandósan címvédője lett a tornának.

2017. 12. 07. 6:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már gyermeket várt Serena Williams, amikor 2017 januárjában megnyerte huszonharmadik Grand Slam-trófeáját, és még öt hónapos sem lesz Alexis Olympia Ohanian, amikor édesanyja újra az elitben ragad teniszütőt: a 2017-es Australian Open után a 2018-asra is leadta a nevezést a címvédő ifjabbik, 36 éves Williams nővér. A verseny január 15-én rajtol.

A megméretés igazgatója szerdán megerősítette a nevezés hírét. – Igen, nevezett, edzésben is van, és már kapott vízumot – közölte újságírókkal Craig Tiley, akinek szemernyi kétsége sincs afelől, hogy Serena Williams tényleg ott lesz a rajtnál.

Serena most folytatódó karrierjét tekintve különösen érdekes, hogy csaknem egyévnyi ranglistapont elvesztése után is még simán a közvetlen elithez tartozik védettség nélkül, jelenleg a 22. a női rangsorban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.