Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Válik Hosszú Katinka és férje?

Senki sem módosíthat a tegnapon, de a holnapját még mindenki megváltoztathatja – írta Shane Tusup.

MN
2017. 12. 28. 15:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több bulvárlap – a Blikk, a Bors, a Ripost – szerint és Shane Tusup már nem alkot párt. A lapok több olyan „bizonyítékot” is összegyűjtöttek, amelyek erre engednek következtetni.

A Bors például arról ír, Tusup nem migrénje miatt nem utazott el a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságra, hanem mert összevesztek Katinkával. „A dániai viadal zárása gyanánt tartott bulin Katinkáék klubjának, az Iron Aquaticsnak az egyik versenyzője eléggé ittas állapotba került. Ott újságolta, hogy Hosszú és Shane összekapott, talán szakított is” – idézi egy informátorát a lap.

Továbbá megjegyzik, a karácsonyt se töltötték együtt: míg Tusup Budapesten, addig Hosszú Baján ünnepelt. Mint írják, Hosszú tette ki férje szűrét, ezt Tusup Facebook-bejegyzésével támasztják alá:

„Senki sem módosíthat a tegnapon, de a holnapját még mindenki megváltoztathatja.”

Majd később ezt az üzenetet tette közzé:

„Eső nélkül semmi nem nő, tanulj hát az élet viharából.”

Egy a Blikknek nyilatkozó szülő pedig arról számolt be, hogy a karácsonyi utáni első edzésnapon egyikük sem jelent meg az Iron Aquatics reggeli edzésén. „A gyerekeinknek mindig Shane tartja a tréningeket, ezúttal azonban nem jött el, helyettesítették” – mondta.

Volt olyan, aki azt szúrta ki, hogy Hosszú Katinka az ünnepi üzenetéhez készített fotóján jegygyűrű nélkül áll.

Próbáltunk az állítás valóságtartalmára rákérdezni, ám az Iron Aquaticstól senkit nem tudtunk elérni.

Hosszú Katinka és férje kapcsolata jóval több szokványos házasságnál. Az edző-tanítvány viszony és az üzlet keveredik a magánélettel, így ha kenyértörésre kerülne sor kettejük között, az várhatóan komoly viharokat váltana ki a magyar úszósportban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.