Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Visszaadja Ronaldo az Aranylabdát, írta egy spanyol sportlap

Az újság csak viccelődött a futballsztárral.

MN
2017. 12. 28. 17:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Át­ve­rés ál­do­zata lett Cris­ti­ano Ro­naldo – számol be a Ripost.

Mint írták, a Real Mad­rid szu­per­sztár­já­ról szen­zá­ciós hírt kürtölt vi­lággá a spanyol Mundo Deportivo . A cikk szerint elhatározta, hogy visszaadja az idei Aranylabdát, mert szerinte sokkal inkább megérdemli.

A portugál csillag állítólag a hazai pályán elvesztett, Barcelona elleni csúcsrangadó (0-3) után jutott erre a döntésre. Az öltözőben a társai, majd közeli barátja, Badr Hari is próbálták győzködni, hogy ne tegye, de aztán a családjával töltött karácsony megerősítette az elhatározásában. Sokat nyomhatott a latban, hogy imádott kisfia, Cristiano Junior példaképe éppen Messi.

Az argentin ráadásul most góllal és gólpasszal vette ki a részét a Barca madridi sikeréből.

„Elhamarkodottan azt mondtam, hogy én vagyok a világ valaha élt legjobb labdarúgója, de most az egész világ tanúja volt annak, hogy Messi az. Úgy igazságos, ha visszaadom az Aranylabdát, mert nem én érdemlem meg” – idézte a spanyol lap Ronaldót.

Spanyolországban azonban december 28. hasonlóan jeles nap, mint mifelénk április 1., a bolondok napja. Ilyenkor furcsa hírek keringenek, megviccelik egymást az emberek – és a fentiek bizonyítják, hogy az újságok is terjesztik a sületlenségeket.

Egyébként a Mundo Deportivo egy barcelonai sportlap, amely hagyományosan közel áll a katalán klubhoz – írja a Ripost.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.