Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Erdei Zsolt: Az az út, amely nem rögös, valószínű, nem is vezet sehová

Mint mondta, voltak nehéz döntések, amelyeket visszatekintve jónak tart.

MN
2018. 01. 04. 10:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi bokszoló 2017. április 1-je óta elnöke a Magyar Ökölvívó Szövetségnek, most az elmúlt kilenc hónapról beszélt a szövetség honlapjának. Mint mondta, voltak nehéz döntések, amelyeket visszatekintve jónak tart – ide sorolta például Papp László Ökölvívó Akadémia bezárását, a bíróbizottság elnökének leváltását. Előbbi kapcsán kiemelte, az eredmények nem igazolták a belefektetett hitet és anyagi támogatásokat.

„Összességében az elmúlt szűk évben keményen dolgoztunk, és bízom benne, hogy a következő öt-tíz évben a beletett energia meghozza majd a gyümölcsét az eredményesség tekintetében is. Az az út, amely nem rögös, valószínű, nem is vezet sehová” – fogalmazott Erdei.

Arra a kérdésre, hogy melyik eredményére a legbüszkébb, elmondta, hogy

S hogy mi lesz 2018-ban? „Új év, teljesen új költségvetés; a két akadémia kiesésével megmaradt pénzzel az egyesületeket támogatjuk majd, amelyek egyébként a megmaradt akadémiákra nevelik ki a gyerekeket. Idén nagyobb hangsúlyt fektetünk a klubok fejlesztésére, mint az elmúlt évben, valamint folyamatosan keressük a lehetőségeket további bevonható támogatások megszerzésére” – fejtette ki Erdei Zsolt.

Végül hozzátette, a diplomácia tekintetében is sokat kell előrelépni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.