Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Shane Tusup és Hosszú Katinka is mosolyogva jelent meg Az Év Sportolója Gálán

Az edző édesanyjával, az úszó egyedül érkezett. Hosszú Katinka később édesapjához csatlakozott.

MN
2018. 01. 11. 18:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sztárpár, és edző-férje Shane Tusup is részt vesz Az Év Sportolója Gálán, bár kapcsolatuk sajtóértesülések szerint komoly válságba került. Tusup csütörtök este édesanyjával jött el az eseményre, Hosszú Katinka később, külön érkezett meg a programra (később édesapja mellett foglalt helyet, átellenes oldalon, mint Tusup).

A találgatásokra a házaspár korábban a Facebookon közzétett bejegyzésében reagált: igaz, hogy a kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, és az is igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzéseit minden csoportban megrendezik. Úgy vélik, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem tudnak mondani. „Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat” – fűzték hozzá.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a férfiaknál Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán, közülük fogják kihirdetni a győzteseket Az Év Sportolója Gálán. Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martín vagy Shane Tusup lesz.

A jelöltek teljes listáját itt találja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.