Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Babos Tímea egyesben is elődöntős a tajvani tenisztornán

A magyar játékos a következő meccsen a kínai Vang Ja-fannal találkozik.

MN
2018. 02. 02. 15:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyedik helyen kiemelt bejutott a 226 ezer dollár (56,7 millió forint) összdíjazású kemény pályás tajvani női tenisztorna elődöntőjébe, miután pénteken sima győzelmet aratott a lengyel Magda Linette ellen.

A párosban friss Australian Open-bajnok magyar játékos – aki a világranglistán 45. – az 1 óra 3 percig tartó mérkőzés során az első játszmában kétszer, a másodikban háromszor vette el Linette (60.) szervajátékát.

„Egyértelmű, már fáradok és fáradt vagyok. Rengeteg mérkőzésem volt ezen a hosszú túrán. Remélem, hogy még két nap vár rám ezen a versenyen” – összegzett honlapján Babos. „Sok időt töltök a fiziónál, hogy rendben legyek, de készen állok a szombati feladatokra” – tette hozzá a 24 éves játékos, aki az elődöntőben a kínai Vang Ja-fannal (152.) találkozik.

Babos párosban – ideiglenes partnerével, a tajvani Csan Hao-csinggel – is elődöntős a tornán.

Eredmény:

----------

egyes, negyeddöntő:

Babos Tímea (magyar, 4.) – Magda Linette (lengyel, 7.) 6:1, 6:3

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.