Három győri kézilabdázó is a legjobbak közé került

A szurkolók február 20-ig adhatják le szavazataikat.

MTI
2018. 02. 06. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az IHF honlapjának beszámolója szerint a hétfőn térdszalagszakadást szenvedő norvég Nora Mörk, honfitársa, Stine Bredal Oftedal, valamint a holland Nycke Groot képviseli a magyar bajnok, Bajnokok Ligája-győztest, mellettük a svéd Isabelle Gullden (CSM Bucuresti) és a 2015-ben és 2016-ban is győztes román Cristina Neagu (Buducnost) szerepel a listán.

A férfiak között az egyetlen háromszoros győztes, a francia Nikola Karabatic (Paris Saint-Germain), valamint a norvég Sander Sagosen (Paris Saint-Germain), a horvát Luka Cindric (Vardar Szkopje), honfitársa, a 2013-ban a legjobb Domagoj Duvnjak (Kiel) és a svájci Andy Schmid (Rhein-Neckar Löwen) között dől el a cím.

A szurkolók február 20-ig adhatják le szavazataikat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.