Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Kétezer önkéntes mondta le a phjongcshangi téli olimpiát

A kisebb tömegnyi önkéntes a rossz körülményekre hivatkozott. A szervezőknek egy hét alatt kell megoldaniuk a problémát.

MTI
2018. 02. 02. 11:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kétezer ember már jelezte a szándékát, hogy nem akar önkéntesként csatlakozni hozzánk” – adtak tájékoztatást pénteken a dél-koreai téli olimpia szervezői. Hozzátették: a jövő pénteki rajtig igyekeznek orvosolni a felmerülő problémákat.

A visszalépők a rossz munkakörülményekre hivatkoztak, a házigazdáknak pedig most egy hét alatt kell megoldást találniuk arra, hogy az önkénteseket szállító transzferbuszok menetideje jelentősen csökkenjen, illetve több pihenőhelyen garantálják a megfelelő melegvíz-ellátást, mert az egyelőre korlátozott.

A szervezők tizenötezer önkéntes munkájára számítanak, akiknek a jelenléte elsősorban a sajtóközpontban és a két olimpiai faluban kulcsfontosságú.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.