Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Köpés, erőszak, inzultus – balhé volt az Érd–Vác női kézimeccs lefújása után

Az Érd nagy csatában jutott a kézilabda női Magyar Kupa elődöntőjébe, miután szerdán egy góllal legyőzte a vendég Vác együttesét.

MN
2018. 02. 08. 7:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Érd nagy csatában jutott a kézilabda női Magyar Kupa elődöntőjébe, miután szerdán egy góllal legyőzte a vendég Vác együttesét (26-25).

Azonban a mérkőzést követően nem csillapodtak a kedélyek. A váciak Facebook-oldala szerint edzőjüket leköpték, majd bántalmazták az érdi szurkolók és a biztonságiak:

A mérkőzés lefújását követően, ami az Érd győzelmével zárult, komoly atrocitás érte csapatunk hivatalos személyeit. Vezetőedzőnk, Szilágyi Zoltán a mérkőzés lefújását követően, amikor már a meccs utáni indulatok lecsillapodtak benne, nyugodtan ül a kispadon, és várta, hogy játékosaink a nézők köszöntése után visszatérjenek hozzá Eközben a kispad mögül egy néző leköpte és trágár szavakkal inzultálta edzőnket, amit Ő, mint jóérzésű ember, természetesen felháborodással fogadott. Ebben a pillanatban a mérkőzés rendezői tettlegesen bántalmazták edzőnket, erőszakkal kivezették a játéktérről, és az öltöző folyosón is tovább folytatódott az inzultus.

A szükséges lépéseket egyesületünk megtette!

A meccset követő sajtótájékoztatón Németh András, a Vác szakmai igazgatója azt mondta, hogy

„a mérkőzés után olyan történt, amit a nem rövid edzői pályafutásom alatt soha nem tapasztaltam. Megtámadták az edzőnket a cserepadunkon, ami teljesen méltatlan volt ehhez a mérkőzéshez”.

Az NSO azt írja, hogy az érdiek nem kommentálták az esetet, de a meccs végén készült szurkolói videofelvételeken az is látszódik, hogy Szilágyi Zoltán megy neki a játékvezetőknek és a versenybíróknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.