Hosszú–Tusup-saga: egy hét közös nyaralás?

Most épp az együtt maradás felé látszik billenni a libikóka. Egy hétig egyszerre voltak távol.

2018. 03. 21. 6:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lehet, hogy Hosszú Katinka nagypapájának, Bakos Lászlónak lesz igaza, aki néhány napja elkottyantotta a Story sztármagazinnak, egyáltalán nem kell temetni az Iron Lady és edző-férje házasságát, illetve további szakmai együttműködését.

Blikk szerdán az Iron Aquaticsban úszó gyerekek szüleire hivatkozva arról ír, hogy egy héten át nem tartott edzéseket Shane Tusup, illetve a háromszoros olimpiai bajnok sportoló sem volt látható az uszoda környékén, egészen hétfőig, amikor együtt, jókedvűen hagyták el a Duna Arénát. A lap feltételezése szerint

egy trópusi nyaraláson vett részt békülés céljából a pár,

a cikk szerint mások úgy tudják, Hosszú Katinka az USA-ban járt a múlt héten, a Nemzeti Sport információi szerint hosszabb ideig is ott volt.

A lapunk által is megírt válóperük mindenesetre, ha igazak a Blikk hírei, szünetel, Shane Tusup ráadásul folyamatosan hordja jegygyűrűjét.

Mint a Magyar Nemzet az Iron Aquatics korábbi első számú férfiversenyzőjére, Földházi Dávidra hivatkozva megírta, tavaly már ősszel, a budapesti világbajnokság után megromlott a viszony Hosszú és Tusup között, de csak decemberben költözött el az úszónő az edző-férjtől. Shane aztán – hivatalosan betegségre hivatkozva – a karácsony előtti rövid pályás Eb-re hivatkozva nem utazott el Koppenhágába, és az ünnepeket is külön töltötték: az amerikai Budapesten az édesanyjával, Hosszú Baján, szerettei körében. A szilvesztert Hosszú Katinka edzőpartnere, Dudás Dániel társaságában tölthette Miamiban. Az utóbbi időben egyszer-egyszer felbukkant a Duna Arénánál az Iron-pár, de mindig külön autóval érkeztek, ami azért nem túl közeli viszonyra utal, még úgy sem, hogy a hetekben Hosszú lejelentette férjét mint edzőjét a Magyar Úszó Szövetségnek. Az Iron Lady a koppenhágai verseny óta nem állt rajtkőre, elvileg a jövő heti debreceni országos bajnokságon már jelenése lenne – amint korábban ígérte is, hogy márciusban visszatér a versenyzéshez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.