Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Már két NB I-es klubcsapattal is hírbe hozták Bernd Storckot

A magyar labdarúgó-válogatott éléről távozott szövetségi kapitány kapcsán a Vasas és a Felcsút került szóba.

MN
2018. 03. 19. 8:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Múlt héten a Nemzeti Sport arról írt, hogy a novemberben távozott magyar szövetségi kapitány, Bernd Storck lehet a Vasas trénere. A kiesés elől menekülő angyalföldiek jelenlegi vezetőedzője, a szintén német Michael Oening alatt hetek óta inog a kispad, bár a posztért Mészöly Géza is bejelentkezett.

Ma pedig a Ripost.hu-n jelent meg: „A német szakember két klub kispadjára is leülhetne: a Puskás Akadémia és a Vasas az esélyes.” A felcsútiak esetében Pintér Attila lenne a száműzött, a korábban szintén kegyvesztett szövetségi kapitányként távozó edző csapatának ugyanúgy 25 pontja van, mint a tabellán 9. angyalföldieknek, de ők csak 10.-ek a 12 csapatos labdarúgó NB I-ben.

Az 55 éves Storck októberben mondott le a szövetségi kapitányi posztról, ezután szeretett volna a Bundesligában dolgozni, több csapattal is szóba hozták, ám megbízást nem kapott a német élvonalban.

Március 15-én állami kitüntetést vehetett át a Parlamentben, ám hogy végül tényleg hazánkban marad-e, azt még senki sem erősítette meg.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.