Már nem Agassi irányítja Djokovic edzéseit

Nem tudott közös nevezőre jutni a két világklasszis teniszező.

MTI
2018. 03. 31. 14:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A továbbiakban nem Andre Agassi edzi a volt világelső teniszező Novak Djokovicot.

A nyolcszoros Grand Slam-tornagyőztes 47 éves amerikai az ESPN-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, „a legjobb szándék vezérelte”, amikor felajánlotta segítségét Djokovicnak, de „túl gyakran értettek egyet abban, hogy nem értenek egyet”.

Agassi hozzátette, a legjobbakat kívánja a 12-szeres GS-bajnok szerbnek, aki könyöksérülése után nem találja legjobb formáját: idén mindössze két versenyen indult, s három győzelem mellett két veresége van.

Djokovic és Agassi együttműködése a tavalyi Roland Garros előtt kezdődött, a 30 éves játékos azóta egyetlen tornát nyert, 2017-ben a wimbledoni negyeddöntős búcsúja után nem lépett pályára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.