Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ellenfélre vár a válogatott

Magyar Nemzet
2020. 03. 10. 9:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap Bécsben kisorsolták a júniusi európai férfikézilabda-világbajnoki selejtezők párosítását. A magyar válogatott a román–bosnyák előselejtező győztese ellen vívhatja ki a 2021-es egyiptomi vb-n való szereplés jogát. Az első találkozóra idegenben kerül sor 2020. június 5–7. között, a visszavágót június 9–11. között rendezik meg.

„Nem szabad félvállról vennünk a párharcot, de úgy gondolom, ki lehet vívni a vb-szereplés jogát – mondta el Gulyás István szövetségi kapitány a Magyar Kézilabda-szövetség honlapján. – Az áprilisi előselejtezőben a bosnyák válogatott tűnik esélyesebbnek a továbbjutásra. Bár pontot nem szerzett az Eb-n Bosznia-Hercegovina, Norvégia és Portugália ellen is szoros találkozót játszott, így tisztességesen fel kell készülni ellene vagy adott esetben Románia ellen, hogy ott lehessünk az egyiptomi vb-n.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.