Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia

Kiütötte az FTC női kézilabdacsapata a BL-címvédő Győrt

Felkészülési mérkőzésekből nem szabad messzemenő következtetést levonni, mi sem tesszük, csak rögzítjük, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata pénteken a Népligetben 24-16-ra kiütötte nagy hazai riválisát, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO-t.

2020. 08. 28. 19:40
Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Elek Gyula Arénában zárt kapuk mögött játszott találkozón mindkét csapatban voltak hiányzók, a Ferencvárosban Alicia Stolle, a vendégeknél pedig Stine Bredal Oftedal, Görbicz Anita és Puhalák Szidónia nem lépett pályára. Görbicz ismét Danyi Gábor segítőjeként lett nevezve a mérkőzésre.

Félidőben a Ferencváros együttese már 13-9-re vezetett, fordulás után 17-10, majd 23-14 is volt az állás, ami nagyon csúnyán nézett ki a győrieknek, de nem kaptak ki tíz góllal, a vége 24-16 lett Elek Gábor csapata javára. Az FTC honlapjának beszámolója szerint a gólszerzők a következők voltak: 6, Kovacsics Anikó 5, Emily Bölk 3, Klujber Katrin 2, Tóth Nikolett 2, Schatz Nadine 2, Angela Malestein 1, Szucsánszki Zita 1, Kovács Anett 1, Márton Gréta 1, ill. Eduarda Amorim 4, Estelle Nze Minko 3, Fodor Csenge 3, Veronica Kristiansen 3, Kari Brattset 2, Anna Mette Hansen 1.

A találkozó a csapatok számára az utolsó felkészülési mérkőzés volt a jövő héten kezdődő bajnokság előtt.

– A Ferencváros megérdemelten győzött, ez nem kérdés, mi mélyen a tudásunk alatt játszottunk. Ha nézzük a tényeket, húsz technikai hibát vétettünk, ha csak hét ilyen van, akkor komoly csapat ellen nem lehet nyerni, el lehet képzelni, hogy ma mit műveltünk… Ebből is tanulnunk kell, és tanulni is fogunk belőle. Ma ilyen napunk volt – nyilatkozta Danyi Gábor a Győri Audi ETO Instagram-oldalán.

Kovacsics Anikó öt gólt dobott Fotó: Fradi.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.