Újabb játékos esett ki sérülés miatt Rossi keretéből

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este nemcsak az Anglia elleni vb-selejtezőt veszítette el, hanem Varga Kevint is. A fiatal támadó részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.

Magyar Nemzet
2021. 09. 03. 13:57
Varga Kevin Gulácsi Péter Sallói Dániel Harry Kane
Budapest Puskás Aréna 20210902 Magyarország Anglia VB selejtező labdarúgás Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marco Rossinak bizonyos szempontból Anglia ellen is meg volt kötve a keze : Lovrencsics Gergőre és Loic Negóra sem számíthatott a három szeptemberi mérkőzésen, és játékát sem kockáztathatta meg.

A magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya a meccs utáni sajtótájékoztatón elárulta: bízik abban, hogy Botka vasárnap, Albániában már rendelkezésre állhat. Szintén visszatérhet aki eltiltás miatt hagyta ki a csütörtöki találkozót.

Biztosan nem játszik viszont Varga Kevin, aki csereként szállt be Anglia ellen. A huszonöt éves támadó a találkozó végén részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, és biztosan nem játszhat sem vasárnap Albánia, sem szerdán Andorra ellen.

úgy döntött, hogy nem hív be senkit Varga pótlására.

Vasárnapi ellenfelünket eltiltások sújtják: az albán csapatból négyen is kisárgázták magukat a magyarok elleni összecsapásról, köztük három topligás labdarúgó, Elseid Hysaj (Lazio), Keidi Bare (Espanyol) és Rey Manaj (Spezia). 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.