időjárás 4°C Paula, Vanda 2022. January 26.
logo

Döbbenetes ok miatt mondhat le Ronaldóról új edzője

Magyar Nemzet
2021.12.04. 13:37 2021.12.04. 14:53
Döbbenetes ok miatt mondhat le Ronaldóról új edzője

Elképzelhető, hogy Ralf Rangnick nem számíthat Cristiano Ronaldóra a Manchester United vasárnapi bajnokiján, a portugál klasszis az Arsenal elleni gólörömébe sérülhetett bele.

Vasárnap új korszak kezdődik Manchesterben: a német Ralf Rangnick a Crystal Palace ellen vívja első meccsét a United kispadján.

A szakember eddigi filozófiáját figyelembe véve várhatóan nem a harminchat éves Cristiano Ronaldóra szeretné építeni a jövő MU-ját, de a papírforma alapján az idei szezonban támaszkodik majd a portugál kiválóság játékára.

Úgy fest azonban, hogy Rangnicknak bemutatkozásakor le kell mondania Ronaldóról. A portugál játékos a csütörtöki, Arsenal elleni meccsen sérült meg, amelyen duplával járult hozzá a 3-2-es sikerhez. Ronaldo az akkori két találattal már 801 hivatalos gólnál jár pályafutása során.

Aligha volt viszont sok a 801 közül, amely után belesérült a gólörömbe. Úgy néz ki, az Arsenal elleni győztes találat után Ronaldo túlzásba vitte a védjegyévé vált felugrós gólörömét, és leérkezéskor megsérült a térde.

A portugál támadó a baleset után még majdnem húsz percet töltött a pályán, azonban könnyen lehet, hogy a vasárnapi bajnokit ki kell hagynia.

Borítókép: Lehet, hogy Ronaldónak konzervatív gólörömökre kell váltania a jövőben (Fotó: Europress/AFP/Oli Scraff)