Fucsovics Márton visszavágott a holland teniszezőnek

Az Australian Openre készülő Fucsovics Márton lejátszotta első mérkőzését az adelaide-i tornán. A világranglista 38. helyén álló nyíregyházi teniszező 6:3, 7:6 (7-4)-re nyert a holland Botic van de Zandschulp ellen, a következő fordulóban a francia Corentin Moutet-val találkozik.

Magyar Nemzet
2022. 01. 11. 11:35
FUCSOVICS Márton
Fucsovics idén először nyert meccset egyesben Fotó: MTI/EPA/Jason O'Brien
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglistán 38. játékos a holland Botic van de Zandschulppal (56.) csapott össze az adelaide-i torna nyitófordulójában. Az eddigi egyetlen találkozójukon Fucsovics kikapott tőle tavaly novemberben, a stockholmi versenyen.

Az adelaide-i tornán a magyar játékos az adogatásainak a 83 százalékából pontot szerezve 6:3-ra nyerte meg az első játszmát. A második szett rövidítésbe torkollott, de Fucsovics ebben a műfajban is riválisa fölé kerekedett, s végül 1 óra 53 perc alatt diadalmaskodott.

 A 29 éves nyíregyházi teniszező a nyolcaddöntőben a selejtezőből főtáblára jutott francia Corentin Moutet-val találkozik. A két játékos először csap össze egymással.    

 

Borítókép: Fucsovics idén először nyert egyesben (Fotó: MTI/EPA/Jason O’Brien)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.