Fucsovicsék visszaléptek, Bondárék a főtáblára jutottak

A Fucsovics Márton és Tommy Paul alkotta magyar, amerikai duó visszalépett az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi párosversenyétől, tudatta a Magyar Tenisz-szövetség.

Magyar Nemzet
2022. 01. 18. 12:13
FUCSOVICS Márton
Melbourne, 2022. január 17. Fucsovics Márton a szerb Dusan Lajovic ellen játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyitókörében, Melbourne-ben 2022. január 17-én. MTI/EPA/Jason O'Brien Fotó: Jason O'Brien
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fucsovics Mártonnak férfi egyesben szokatlanul korán, már a nyitókörben véget ért az Australian Open. Az első számú magyar teniszezőt hétfő hajnalban ötszettes csata után ejtette ki a szerb Dusan Lajovics.

Mint az a Magyar Tenisz-szövetség Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből kiderült, férfi párosban még ennél is hamarabb befejeződött Fucsovics ausztrál kalandja, ugyanis amerikai társával, Tommy Paullal visszaléptek a versengéstől. A döntés okát nem hozta nyilvánosságra a szövetség.

Az egyesben szintén az első fordulóban búcsúzó Bondár Anna viszont párosban versenyben van. A georgiai Okszana Kalasnyikovával az oldalán főtáblára került, szerdán, közép-európai idő szerint reggel 7 óra körül mutatkozhat be az Anna Danilina, Beatriz Haddad Maia kazah, brazil kettős ellen.

Borítókép: (Fotó: MTI/EPA/Jason O’Brien)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.