Nem indult jól az év: Fucsovics már az első körben búcsúzott

Az ötödik helyen kiemelt Fucsovics Márton meglepetésre a nyitókörben búcsúzott az Adelaide-ben zajló, 521 000 dollár (170 millió forint) összdíjazású, keménypályás férfi tenisztornán.

Forrás: MTI2022. 01. 04. 7:22
FUCSOVICS Márton
Torino, 2021. november 27. Fucsovics Márton az ausztrál Alex De Minaur ellen játszik a tenisz Davis-kupa torinói döntõjében, a D csoport elsõ fordulójának Magyarország-Ausztrália mérkõzésén 2021. november 27-én. MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco Fotó: Alessandro Di Marco
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglistán 40. Fucsovics Márton kedden a 113. helyen álló fehérorosz Jegor Geraszimovval csapott össze. A korábbi négy találkozójukból hármat a magyar válogatott vezére nyert meg, de legutóbb – egy éve – az ellenfél győzött Melbourne-ben.

Az ötödik csatában végig a selejtezőből érkezett Geraszimov irányított, aki 4:1-gyel kezdte a mérkőzést, aztán a második szettben az MTK játékosa már bréklabdáig sem jutott el. A meccs 1 óra 19 percig tartott.

Fucsovics párosban is indult Adelaide-ben, és hétfőn győzelemmel mutatkozott be az amerikai Tommy Paul oldalán.

 

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Jegor Geraszimov (fehérorosz)–Fucsovics Márton (magyar, 5.) 6:3, 6:4

Borítókép: Fucsovics Márton (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Marco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.