Sokat kritizálták, győztes góllal válaszolt Szalai Attila + videó

A magyar válogatott védőjének, Szalai Attilának a góljával verte meg 2-1-re a Fenerbahce a Kasimpasát a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának hétfői mérkőzésén.

Magyar Nemzet
2022. 02. 28. 21:22
Fenerbahce v Altay - Turkish Super Lig
ISTANBUL, TURKIYE - JANUARY 19: Atilla Szalai (L) of Fenerbahce in action against Tolga Unlu (R) of Altay during Turkish Super Lig week 22 soccer match between Fenerbahce and Altay at Ulker Stadium in Istanbul, Turkiye on January 19, 2022. Serhat Cagdas / Anadolu Agency (Photo by Serhat Cagdas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: AFP/Serhat Cagdas
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

az elmúlt időszakban inkább kapott hideget, mint meleget Törökországban. A Fenerbahce másfél hete kikapott a Slavia Prahától az Európa-konferencialigában, a sajtó pedig a magyar válogatott védőjét kiáltotta ki az egyik bűnbaknak.

Ezúttal a kritikák helyett ismét a dicséretek kerülhetnek előtérbe, ugyanis hétfőn a Fener Szalai 91. percben szerzett góljának köszönhetően nyert 2-1-re a Kasimpasa otthonában.

A korábban sztárcsapatok sokaságával összeboronált 24 éves futballista első találatát szerezte a Süperlig idei kiírásában, legutóbb áprilisban, ugyancsak a Kasimpasa ellen volt eredményes. 

A Fenerbahce 27 forduló elteltével a negyedik helyen áll a tabellán, húsz ponttal elmaradva a listavezető Trabzonspor mögött.

Borítókép: Szalai Attila (balra) a Fenerbahce mezében (Fotó: AFP/Serhat Cagdas)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.