A török sajtó szerint véget ért a megsérült Szalai Attila idénye

A Fenerbahce egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt a magyar válogatott védő állapotáról.

Magyar Nemzet
2022. 04. 21. 10:59
Szalai Attila
Fenerbahce v Shakhtar Donetsk: Club Friendlies
ISTANBUL, TURKIYE - APRIL 19: Attila Szalai of Fenerbahce is being carried away with a stretcher after being injured during a friendly match between Fenerbahce and Shakhtar Donetsk as part of the Shakhtar Donetsk Global Tour, which was launched to contribute to the theme of peace in Ukraine, at Ulker Stadium in Istanbul, Turkiye on April 19, 2022. Ali Atmaca / Anadolu Agency (Photo by ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Fotó: ALI ATMACA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hordágyon kellett levinni Szalai Attilát, adtuk hírül szerdán. A török Fenerbahce barátságos meccset játszott Isztambulban az ukrán Sahtar Donyeck együttesével, a találkozót a Sahtarnak az Ukrajnában dúló háború miatt indított „világ körüli turnéjának” keretében rendezték meg. A magyar válogatott védő kezdett, a második félidő közepén viszont egy ütközés után ápolni kellett, majd hordágyon vitték le a pályáról, és láthatóan fájdalmakkal küzdött.

 

 

A Fenerbahce eddig nem adott ki hivatalos közleményt állapotáról és sérülése súlyosságáról, ám a török sajtó ír róla. A Takvim című lap szerint a játékosnak kiugrott a bal válla, és két hetet kell kihagynia, a Fanatic szerint viszont Szalai Attilának még további orvosi vizsgálatokon kell túlesnie, és ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára.  Ha ez így van, akkor ez rossz hír szövetségi kapitány számára is, mert ebben az esetben aligha számíthat a válogatottban biztos pontnak számító hátvéd játékára a júniusi mérkőzéseken a Nemzetek Ligájában az olaszok, a németek és kétszer az angolok ellen. 

Borítókép: Szalai Attilát le kellett vinni a pályáról ( Fotó: Ali Atmaca/Anadolu Agency/Anadolu Agency via AFP)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.