Torghelle Sándor győzelme a darts holland klasszisa ellen

Kedd este nyolcezer néző előtt rendezték a budapesti MVM Dome-ban a Hungarian Darts Show-t, amelyen tábla elé lépett Phil Taylor, Michael van Gerwen és Torghelle Sándor is.

Magyar Nemzet
2022. 05. 18. 10:39
Torghelle Sándor Michael van Gerwen darts
Budapest 20220517 Hungarian Darts Show Fot— Nemzeti Sport çrvai K‡roly Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor, a legtöbb PDC-tornasikerrel rendelkező a világ legjobb női játékosának tartott Fallon Sherrock, valamint két további világbajnok, Raymond van Barneveld és Gerwyn Price is tábla elé lépett Budapesten. A Hungarian Darts Show nyolcezer néző előtt zajlott a budapesti MVM Dome-ban.

A gála során páros és egyéni versenyt is rendeztek, előbbin magyar hírességek alkottak duókat a darts klasszisaival.

Bár a háromszoros világbajnok Michael van Gerwen elárulta, hogy mindig mindenhol a győzelemért játszik, Budapesten be kellett érnie két elveszített döntővel. A egyéni fináléban idősebb honfitársa, az ötvenöt esztendős Raymond van Barneveld győzte le, s a párosok versenyét is a Barney becenévre hallgató játékos nyerte, Torghelle Sándorral az oldalán.

A korábbi magyar válogatott labdarúgó tehát elmondhatja magáról, hogy a darts-klasszis Michael van Gerwent a holland saját terepén győzte le.

Borítókép: Torghelle Sándor (balra) a győztes, Michael van Gerwen (jobbra) a vesztes duó tagja volt (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.