időjárás 31°C János, Pál 2022. június 26.
logo

Rossz élmény Wimbledon előtt: kiraboltak két teniszezőt

Magyar Nemzet
2022.06.23. 07:53 2022.06.23. 08:26
Rossz élmény Wimbledon előtt: kiraboltak két teniszezőt

Diego Schwartzman és Pedro Martínez is pórul járt Eastbourne-ben: a két teniszező hotelszobáját kirabolták a wimbledoni felvezetőtorna helyszínén.

Az argentin Diego Schwartzman (15. a világranglistán) és a spanyol Pedro Martínez (49.) játéka sem füves pályára termett, így a két teniszező számíthatott arra, hogy nem sok sikerben lesz része a borításon.

A legrosszabb élmény azonban nem a teniszpályán érte őket: a két játékos eastbourne-i hotelszobájából fontos értékek tűntek el.

Sok cuccomat ellopták a szállodából, beleértve az útlevelemet és a hitelkártyámat is. Köszönöm mindenkinek, aki megkérdezte, mire van szükségem. Nem volt könnyű úgy versenyezni, hogy mindezt a meccs előtt próbáltuk megoldani. Úgy tűnik, a szálloda nem akarja kezébe venni a dolgokat – panaszolta Diego Schwartzman a közösségi médiában. Az argentin valóban el is veszítette első mérkőzését a wimbledoni felvezetőtornán, a húszéves brit Jack Drapertől kapott ki.

Schwartzmanhoz hasonlóan pórul járt Pedro Martínez is, a spanyol játékos elsősorban órája eltűnését fájlalja.

– Amikor megérkeztem a szobámba, észrevettem, hogy hiányzik. Szentimentális értéke van, hiszen másfél éve, Párizsban vettem, annak örömére, hogy karrierem során először eljutottam a harmadik fordulóba a Roland Garroson. Rossz éjszakám volt utána, nem tudtam aludni – mondta Martínez, aki nem derűlátó. – Nem számítok arra, hogy meglesznek a dolgaim. A folyosón nincsenek kamerák.

A spanyol játékos még versenyben van Eastbourne-ben, a Ryan Peniston elleni, döntő szettben félbeszakadt nyolcaddöntőjét csütörtökön fejezi be.

Borítókép: Pedro Martínez és Diego Schwartzman (Fotó: Getty Images/Julian Finney)