Sallói Dániel szenzációs góllal írt történelmet

Sallói Dániel két góllal vette ki részét a Sporting Kansas City továbbjutásából. A klub színeiben immár a magyar támadó szerezte a legtöbb találatot az Amerikai Kupában.

Magyar Nemzet
2022. 06. 23. 10:04
MLS: MLS Open Cup Quarterfinals-Union Omaha at Sporting Kansas City
Sallói Dániel
SOCCER-USA/ Fotó: SOCCER-USA/Peter Aiken
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A várakozásoknak megfelelően sima meccs volt. Az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City 6-0-ra kiütötte a harmadosztályú Union Omahát. A magyar válogatott Nemzetek Ligája-menetelésében epizódszerepet sem kapott Sallói Dániel két góllal vette ki a részét a továbbjutásból.

A magyar támadó kezdte meg a gólgyártást a tizedik percben.

A második félidőre 2-0-s előnnyel fordult a Sporting, és ebben a játékrészben is Sallói jegyezte az első találatot, miután alaposan becsapta az omahai védőket.

Sallói ezzel a nagyszerű találattal hétre növelte az Amerikai Kupában elért góljainak számát, ennyi gólt korábban a Sporting Kansas City színeiben még senki nem lőtt a sorozatban.

Borítókép: Sallói Dániel a hatékonyság mellett a látványra is adott a kupameccsen (Fotó: Soccer-USA/Peter Aiken)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.