Fradi: halasztás és időpont-módosítás

Élve a szabályok adta lehetőségekkel, az Európa-liga playoff-mérkőzésére készülő Ferencváros labdarúgócsapata elhalasztotta a jövő hétvégi NB I-es bajnoki mérkőzését. A zöld-fehér klub az eredeti tervekkel ellentétben nem 20 órai kezdettel játszik augusztus 18-án a Shamrock Rovers ellen a Groupama Arénában, a találkozó 18.30-kor kezdődik.

Magyar Nemzet
2022. 08. 10. 19:36
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mol Fehérvárhoz hasonlóan a Ferencváros is elhalasztotta jövő hétvégén esedékes mérkőzését a labdarúgó OTP Bank Ligában. 

A Magyar Labdarúgó-szövetség a Twitter-oldalán közölte, hogy nem kerül sor a címvédő paksi vendégjátékára a negyedik fordulóban, a találkozó új időpontjáról pedig a versenybizottság később határoz.

A halasztás hátterében az áll, hogy a Ferencváros jövő csütörtökön és egy héttel később az ír Shamrock Rovers gárdájával találkozik az Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójában. A párharc győztese a második számú európai kupasorozat, míg a vesztese a konferencialiga csoportkörében szerepelhet. Nem csak a Fradi él a halasztás lehetőségével, a székesfehérváriak már korábban jelezték a honlapjukon, hogy ha csütörtökön túljutnak a Petrocub Hincesti együttesén a konferencialiga selejtezőjében, akkor egyoldalúan elhalasztják az Újpest elleni bajnoki találkozójukat, mivel erre a szabályok lehetőséget biztosítanak. A Mol Fehérvár 5-0-s előnyről várja a moldovai visszavágót.

A Ferencvárosra visszatérve: a címvédő nem csak halaszt, módosít is. A Shamrock Rovers elleni Európa-liga playoff-párharca első mérkőzését eredetileg augusztus 18-án este 20 órakor kezdődött volna. A találkozót másfél órával hamarabb, 18.30-kor kezdik majd a csapatok a Groupama Arénában.

Borítókép: A Fradi kulcsjátékosai rápihenhetnek a Shamrock Rovers elleni visszavágóra (Fotó: Nemzeti Sport)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.