Marco Rossi miatt itthon folytathatja a magyar válogatott védője

Lejárt a szerződése a Mol Fehérváron és közös megegyezéssel szakított a klub és a 23-szoros válogatott védő, Bese Barnabás. Az MTK-ban nevelkedett védő az NB I-ben szeretné folytatni a pályafutását.

Magyar Nemzet
2022. 08. 10. 16:10
16/9
Budapest 20200906 Labdarúgás 2020 Nemzetek Ligája NL válogatott mérkőzés Magyarország Oroszország Fotó Szabó Miklós Nemzeti Sport Bese Barnabás Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csakfoci.hu információi szerint külföldi és hazai klubok is szerződtetnék a 23-szoros magyar válogatott Bese Barnabást. A 28 éves, szabadon igazolható futballista a téli átigazolási szezonban tért haza a belga élvonalbeli Leuven csapatától. Neki is fontos szerepe volt abban, hogy a Mol Fehérvár előbb kikecmeregjen a tavaszi nyeretlenségi szériából, majd egy meggyőző veretlen sorozattal megszerezze a végül nemzetközi kupaindulást jelentő negyedik helyet az NB I-ben. Bese kilenc bajnokin lépett pályára a fehérváriaknál a tavaszi szezonban.

A labdarúgó a nyáron nem hosszabbította meg a szerződését a Vidivel, állítólag több külföldi bajnokságból, Franciaországból és Belgiumból is volt csapat, amelyik jelezte, hogy szívesen látná őt a soraiban, sőt a futballportál szerint görög, lengyel és egyesült államokbeli ajánlata is volt a jó kötésű védőnek.

Bese azonban a hazai folytatást részesíti előnyben. A 23-szoros válogatott védő döntésében ugyanis kulcsfontosságú lehet, hogy szövetségi kapitány minél többet lássa játszani, így a lehető leghamarabb meggyőzze őt arról, hogy ismét válogatott formában futballozik. Ezért jó esély van rá, hogy valamelyik magyar élvonalbeli csapat csapjon le a játékosra.

Borítókép: Bese Barnabás a válogatottság miatt maradna az NB I-ben (Fotó: Nemzeti Sport)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.