Ten Hagnak beleférne Cristiano Ronaldo az elképzeléseibe, de…

Cristiano Ronaldónak erőnléti gondjai vannak Erik Ten Hag, a Manchester United labdarúgócsapatának a nemrég kinevezett vezetőedzője szerint.

MTI
2022. 08. 04. 11:08
Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP/Anthony Devlin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MU portugál sztárja családi okokból kihagyta a nyáron a gárda thaiföldi és ausztráliai túráját, az Atletico Madrid elleni felkészülési mérkőzésen sem lépett pályára, majd vasárnap az első félidőben játszott a szintén spanyol Rayo Vallecano ellen. Utóbbi meccsen a 37 éves csatár azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy a szünet után néhány társával együtt távozott a stadionból, ezt Ten Hag utóbb elfogadhatatlannak nevezte.

– Beleférhet az elképzeléseimbe, de javítania kell az erőnlétén. Fantasztikus játékos, ezt már sokszor bebizonyította, de egy futballista megítélésében mindig a pillanatnyi forma az elsődleges – jelentette ki a holland tréner, aki az előző idény végén a bajnok Ajaxot hagyta el az MU kedvéért.

A ötszörös aranylabdás Ronaldo a hírek szerint távozna Manchesterből, mivel az csak az Európa-ligában szerepel a 2022/2023-as idényben, míg ő a Bajnokok Ligájában akar futballozni. Szóba hozták többek között a Chelsea-vel, a Bayern Münchennel, a Paris Saint-Germainnel, a Napolival, az Atlético Madriddal és profi pályafutásának első klubjával, a Sporting Lisboával is.

Borítókép: nem a legszebb napjait éli (Fotó: AFP/Anthony Devlin)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.