időjárás 5°C Miklós 2022. december 6.
logo

A vészhelyzetre is készülnek az esti Crvena zvezda–Ferencváros meccsen

Magyar Nemzet
2022.10.06. 17:00 2022.10.06. 17:15
A  vészhelyzetre is készülnek az esti Crvena zvezda–Ferencváros meccsen

Mintegy 1500 Fradi-szurkolót várnak Szerbia fővárosába, Belgrádba a ma esti Crvena zvezda–Ferencváros labdarúgó Európa-liga-mérkőzésre; a szurkolókat a szabadkai főkonzulátus négy munkatársa várja a határátkelőhelyen, hogy segítsék a zökkenőmentes átlépést – mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Szijjártó Péter a közösségi oldalán – Belgrádból bejelentkezve – azt mondta, hogy ő maga nem a meccsre érkezett, hanem a migrációról és Szerbia déli határának megvédéséről tárgyal az osztrák és szerb kollégáival. A Crvena zvezda–Ferencváros találkozón a stadionban is öt konzul teljesít majd szolgálatot, akik közvetlenül is segítségére lehetnek a szurkolóknak – fűzte hozzá a külgazdasági és külügyminiszter.

Ugyanakkor egy folyamatosan üzemelő vészhelyzeti telefonszámot (+381-62-766-024) is létesítettek, amelyen segítséget lehet kérni a belgrádi konzulátustól – hívta fel a figyelmet Szijjártó Péter.

Borítókép: A Crvena zvezda csapatnak fanatikus szurkolótábora van (Forrás: Facebook/FK Crvena zvezda)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.