Rajongó szeretettel búcsúztak el a dél-koreai szurkolók Ádám Martintól

Véget ért a labdarúgó-bajnokság Dél-Koreában a múlt héten, és a bajnok Ulszan Hyundai magyar csatára, Ádám Martin hazautazhat szabadságra. Fotók mutatják meg, hogy csapata szurkolói milyen nagy szeretettel búcsúztak el tőle az aranyérem megszerzése után.

Magyar Nemzet
2022. 10. 30. 14:22
Ádám Martin elsőre 52 percet kapott Forrás: ulsanhyundai.tv
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

jött, látott és győzött. Bár az ő esetében ez inkább úgy festene, hogy ment, látott és győzött, ugyanis az előző magyar bajnokság gólkirálya a nyáron elment itthonról, és azóta meghódította magának Dél-Koreát. Csapata, az Ulszan Hyundai megnyerte a bajnokságot, és a magyar válogatott csatár csak az utolsó hónapokra érkezve is tizennégy bajnoki meccsen lépett pályára, kilenc gólt szerzett, és adott három gólpasszt is.

 

Fotó: Bunteto.com

Hőssé a végén vált, amikor csereként beállva két góllal segítette a csapatát a címvédő Csunbuk elleni rangadón, majd a bajnoki cím bebiztosításakor góllal és gólpasszal vette ki a részét a Gangvon 2-1-es legyőzéséből. A 27 éves magyar labdarúgó a családjával együtt most megérdemelten utazhat haza szabadságra, és a Bunteto.com által közzétett fotók is bizonyítják, rövid idő alatt is mennyire népszerű lett az Ulszan szurkolóinak körében.

Borítókép: Ádám Martin már-már ikonja a dél-koreai klubnak (Fotó: Facebook/Ulszan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.