időjárás 18°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Szoboszlai és Sallai: íme, a kő-papír-olló javított kiadása

Magyar Nemzet
2023.03.27. 23:24 2023.03.28. 16:36
Szoboszlai és Sallai: íme, a kő-papír-olló javított kiadása

Szoboszlai Dominik és Sallai Roland ismét játszott egy kő-papír-ollót. Csak éppen nem azért, hogy eldöntsék, ki rúgjon büntetőt, hanem Szoboszlai remek szabadrúgásgólját ünneplendő. A jelenet arról árulkodik, a két játékos bánja is, meg nem is a csütörtöki malőrt.

Nem is az 1-0-s győzelem, a csikorgó játék, hanem Szoboszlai Dominik és Sallai Roland kissé gyerekes jelenete volt a fő téma a csütörtöki Magyarország–Észtország találkozó után. Ki ne tudná, a két futballista kő-papír-ollóval döntötte el, hogy melyikük rúgja a büntetőt. Az eset után aztán a két Bundesliga-játékos kapott hideget-meleget, főleg azért, mert Sallai kihagyta a tizenegyest, még Marco Rossi szövetségi kapitány is szabadkozott az eset miatt.

Hétfő este láthattuk a javított a kiadást. Arról ugyan nem lehetett vita, hogy ki végezze el a szabadrúgást 25 méterről, ám Szoboszlai remek gólja után (amely megnézhető az M4 Sport videóján), Sallai kő-papír-ollóval köszöntötte a társát. Mellesleg ismét Szoboszlai vesztett, de aligha bánja, mert kiválóan játszott, a magyar válogatott az ő vezérletével győzött 3-0-ra.

Borítókép: Csak azért is... Szoboszlai Dominik és Sallai Roland (Fotó: Mirkó István)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.