Szörnyű felvétel: egy ember lezuhant a Puskás Arénáról

Csütörtökön este a Ferencváros 2-0-ra kikapott a Leverkusentől az Európa-liga nyolcaddöntőjének a visszavágóján, és kiesett a sorozatból. A mérkőzés alatt egy férfi megpróbált lemászni a Puskás Aréna oldalán, de nem sikerült neki, magasról a földre zuhant, ahol eszméletlenül terült el.

Magyar Nemzet
Forrás: Blikk2023. 03. 17. 11:13
Puskás Aréna
Budapest 20220822 Labdarúgás Puskás Aréna 20 éves jubileumi névadó ünnepség Fotó: Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen: Puskás Ferenc stadion Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő felvételt kapott a Blikk egy olvasójától. Miközben a Puskás Arénában zajlott a Ferencváros mérkőzése a Leverkusen ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjében, egy férfi megpróbált lemászni a stadion egyik tartóoszlopán. A szemtanú szerint a férfi fentről indult, és „be volt állva”, egy ideig nem is volt baj, de a végén több méter magasból a földre zuhant. A Blikk megkereste az illetékest, az Országos Mentőszolgálat szerint a pórul járt férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A videó ide kattintva nézhető meg – csak erős idegzetűeknek!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.