Brutális kirohanás a népszerű magyar edzőtől + videó

A labdarúgó NB II-ben listavezető Diósgyőr meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a Mosonmagyaróvár ellen a másodosztályú bajnokság 32. fordulójában. A csapat edzője a lefújás után nem kímélte a játékvezetőt és a szerinte csak a védekezéssel foglalkozó óváriakról is megvolt a véleménye.

Magyar Nemzet
2023. 04. 18. 9:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB II-ben listavezető, a feljutás első számú esélyese, a Diósgyőr bár vezetett, de a 90. percben gólt kapott, így hazai pályán csak 1-1-es döntetlent játszott a Mosonmagyaróvárral a másodosztály 32. fordulójában. Az összecsapás után a hazaiak vezetőedzője, Kuznyecov Szergej indulatosan értékelte a találkozót az M4 Sportnak.

Az történt, amit vártunk az ellenféltől. Szerintem megmutattuk ma, hogy ki játszotta a futballt, és hogy mi az a futball egyáltalán. Nem akarok foglalkozni az ellenféllel, tud, amennyit tud, nekünk viszont figyelni kell arra, hogy a 90. percben nyilvánvalóan hosszú labda jön a félpályáról. Ilyenkor kicsit birkózni kell, kifejelni a labdát. Nem tudom, hány helyzetet kell teremteni ahhoz, hogy nyerjünk. 

Hogy lehet nyugodt az ember, hogyha az első félidőtől kezdve fekszenek és húzzák az időt? Eljönnek, és tetszik a gyep vagy nem tudom, mi tetszik nekik Miskolcon. Az összes csapat idejön, és itt fekszik az első félidőtől. Minek? Ha idejöttök játszani, játsszatok! Ez játék egy kapura lövéssel? Szerintem nem. És utána csodálkozunk, hogy miért nincsen támadójátékunk. A bíró még segíti ezeket a dolgokat, szerintem a bírónak nem kell az antifutballt segíteni.

Kuznyecov a sárga lapjáról is beszélt a sajtótájékoztatón, amelyről a klub honlapja osztott meg videót.

– A második félidőben másfél percenként rugdossák ki a labdákat. Annyit kértem, hogy sürgessük meg őket, és ezért nekem adnak sárgát ezért. Egy rossz szót nem mondtam, de ezek szerint nekem ezt sem lehet, pedig az emberek futballt nézni jönnek – méltatlankodott a legutóbb a Puskás Akadémia csapatával összehozott edző.

A labdarúgó NB II-ben továbbra is a Diósgyőr áll az élen, a borsodiak előnye az üldöző MTK-val szemben 5 pont. A bajnokságból még hét forduló van hátra, az első két helyezett automatikusan feljut az NB I-be.

Borítókép: Kuznyecov Szergej nem fogta vissza magát (Fotó: dvtk.eu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.