Fejen találta a lelátón a kisfiút a holland játékos bombája + videó

A francia labdarúgó-bajnokság 12. helyén álló Toulouse csapatával legfeljebb a francia média foglalkozik, azonban a hét végi forduló után a közösségi médiában is nagy figyelmet kapott. De leginkább holland támadója, Thijs Dallinga.

2023. 04. 25. 12:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ligue 1. hét végi,  32. fordulójában a Toulouse vasárnap 1-0-ra nyert a Lorient otthonában, ezzel négy pontra megközelítette a közvetlenül előtte álló riválisát. No persze nem ez a sztori, hanem holland légiósa, Thijs Dallinga életerős lövése, ami a kapu fölé szállt, és a lelátón éppen fejen talált egy kisfiút, aki rendesen meg is szédült. A jelenetet pedig rögzítették a labda útját követő kamerák is.

A 22 éves, korosztályos holland válogatott Dallinga a mérkőzés után elnézést kért a kisfiútól, megajándékozta a 27-es mezével, és az „áldozata” szemmel láthatóan nem haragszik rá. S elég vagányul búcsúzott el tőle. Kedves sztori kerekedett ki, még ha fájdalmasan is indult a Lorient kis szurkolójának...

Borítókép: Thijs Dallinga (Forrás: Instagram/thijsdallinga)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.